Home sweet home
Door: Leonie
Blijf op de hoogte en volg Leonie
14 Juni 2007 | Nederland, Den Hoorn
Een laatste berichtje op mijn weblog vanaf het oude vertrouwde Nederland. Onvoorstelbaar dat ik vorige week om deze tijd op de muur stond.. Soms lijkt het alsof het allemaal een droom is geweest!
In Nederland geniet ik echt van het rommelen met mijn spulletjes.. heerlijk koken in mijn keukentje, lekker alles bij de hand hebben. Ik ben zo blij dat ik een vaatdoekje heb, die ik gewoon bij de was gooi als hij vies is! En het is ook zo lekker om met je blote voeten door het huis te lopen, zonder dat ze vies worden... en mijn nagels blijven maar schoon hier! Zaterdag nam ik mijn eerste lekkere Nederlandse douche. Automatisch zette ik de douche wat zachter, want ik dacht: "straks is het warme water op".
Ook bij de bank had ik even een cultuurshock. Ik ging naar de bank om mijn pinpas te activeren, en dat was binnen 5 minuten geregeld! Ik moest gewoon even gaan zitten om dit op me in te laten werken!
Het was ook weer heerlijk om iedereen weer te zien deze week, en het allerfijnst is het natuurlijk om weer lekker thuis bij Wouter te zijn!
Ik wil jullie allemaal nog heel erg bedanken voor de leuke, bemoedigende, ontroerende, up-datende en grappige emails en berichtjes op de site die ik van jullie heb gehad! Ik zat altijd met een lach en een traan mijn email en berichtjes te lezen! Dankjewel!!!!
Ik zie jullie op de foto-avond die nog gaat volgen!
Zaijian!
Mai Chi